Rutes cicloturístiques

Esporles, destí cycling friendly

Rutes cicloturístiques El relleu muntanyós (muntanyes i comellars), conflueixen majoritàriament a la Vall d'Esporles. Té la Cota màxima de 890 m. a l'Oest del terme, al vessant Oriental de la Mola de Planíssia, i la mínima (100m.) a l'extrem est, al torrent d'Esporles, que és el receptor de quasi la totalitat de les aigües superficials del terme.

L’encant d'un poble mallorquí de la Serra i les seves rutes de muntanya per un paisatge natural excepcional són els dos trets característics d'Esporles. És una destinació ideal com a base per conèixer la illa de Mallorca i també per a estades curtes, ja que ofereix diferents possibilitats encara que disposeu de poc temps.

Té un clima privilegiat amb temperatures suaus tot l'any. És un petit poble cuidat i tranquil on poder descansar i que té alhora tots els serveis necessaris: centre de salut, restaurants, bars, hotels, piscina municipal, empreses, etc. És un poble dinàmic amb multitud de propostes culturals i d'oci. En el seu entorn es poden practicar diferents esports: senderisme de gran recorregut (GR-221 Ruta de la pedra en sec) i camins de muntanya, bicicletes de carretera i tot terreny (B.T.T), barranquisme o escalada, entre d'altres.

 

Rutes cicloturístiques